Richa Nomad Motorcu Botu İncelemesi

Richa Nomads orta yükseklikte su geçirmez deri botlarını internette 79.99 £'ya bulabilirsiniz. Bu botları bir yıldır kullanan birinin bazı yorumlarını Motorcu Blog sitesi olarak sizler için derledik.

Stil

Nomads en normal gözüken yol botudur. Yani eğer bütün gün "Hey, bakın ben motor kullanıyorum ve ona göre giyiniyorum." havasında gezmek istemiyorsanız bu stil hoşunuza gidecektir.

Form

Richa Nomads botların kalıpları biraz dar. Eğer kışın motor sürmeyi çok seviyorsanız, 1 numara büyük almanız tavsiye ediliyor. Bu tavsiyeye uymazsanız; hava yetmezliğinden donmuş ayaklara sahip olabilirsiniz.

Esneklik

Botların esnek bir yapıya sahip olması, ayak bileği eklemini rahatça kullanmanızı sağlıyor. Özellikle arka fren kullanımı için sizi rahatlatacak olan bu botlar, 1 yıllık kullanımın ardından bile ilk günkü sağlamlığını koruyor.

Bağlama ve Kullanım Kolaylığı

Eğer daha önceden tokalı motocross botları kullanmaya alıştıysanız, Nomads sizin için hoş bir sürpriz olacaktır. Fermuar ve cırt cırtları uzun yıllar kullanıma uygun sağlamlıkta ancak bu botların bazı koruma özellikleri boot-cut jean giymeye uygun değil.

Temizlik

Nomads botlar ıslak mendille kolaylıkla temizlenebilir çünkü derisi sentetik bir yapıya sahip. Diğer motorcu kıyafetlerinde olduğu gibi, bu ayakkabılardan da beklentimiz herhangi bir müdahale olmadan 10 yıl sağlam kalması.

Su geçirmezliği

İnanılmaz bir şekilde su geçirmez.

Kötü Noktaları

Birkaç ay kullanımdan sonra özellikle parmak uçlarına yakın yerlerde derinin bazı yerleri kıvrılıp kriz noktaları oluşturabiliyor. Buna rağmen su geçirmeme özelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen botlar, bu incelemeden geçer not alıyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.