Samsun'da Motosiklet Kazası


Samsun'da 26 Ekim Çarşamba günü yaşanan trafik kazasında, 2 motorcu ağır yaralandı. Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda saat 13:00 civarında meydana gelen kazada, kırmızı ışıkta geçen otomobil sürücüsünün aracına iki motosikletli çarptı.

Kenan Şenoğlu idaresindeki 55 APB 70 plakalı motosiklet ile Fatih Kaya idaresindeki 55 ASD 83 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı üzerinde yan yana giderken yolun karşısına geçmek için yola çıkan Yusuf Kolsan’ın kullandığı 55 LY 001 plakalı otomobile yandan çarptı. Güvenlik kamerasının kaydettiği kaza anı, otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta kontrolsüz bir şekilde yola çıktığını görüntüledi. Motosiklet sürücülerinin ise hızlarını azaltmaması, kazanın şiddetini arttırdı.

Kazada her iki motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Kenan Şenoğlu Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Fatih Kaya ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Motorcuların hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

ATV başta olmak üzere çeşitli haber bültenlerinde ve internet sitelerinde olayın veriliş şekli ''motorcuların hızı kazaya sebep oldu'' şeklindeydi. Neredeyse hiçbir haber sitesi aracın kırmızı ışıkta, solunu kontrol etmeden yola çıktığını belirtmedi. #TrafikteMotorcularaDikkatEdelim

Güvenlik Kamerası Görüntüleri:

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.