Kısa Boylu Kadınlar İçin Motosiklet Modelleri


Boyu 1.50 ile 1.65 arasında olanlar, motosiklet seçimi konusunda oldukça zorlanmaktadır. Motosikletin durduğu anda ayakların yere sağlam olarak basamaması, dengede durmayı zorlaştırmaktadır. Bu noktada boy kadar bacak uzunluğunun da büyük önemi vardır.

Kısa boyluların motosiklet kullanımı kolaylaştıracak olan sele uzunluğu az olan motosikletler bulunmaktadır. Motosiklet almadan önce, bacak ölçünüz ile sele ölçüsünü karşılaştırmanız gerekmektedir.

Bazı motosikletler sele boyu alçalabilmektedir. Seleyi 3-5 santimetre kadar aşağı çekerek, daha rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca bot kullanarak da boyunuzu 2-3 santimetre kadar rahatlıkla arttırabilirsiniz.

Yamaha Tricity


152 kilogram ağırlığındaki Yamaha'nın Tricity motoru, iki tekerden korkanlar için geliştirilmiş. Denge problemini ortadan kaldıran Yamaha Tricity'nin 125 ve 155 cc gücünde modelleri bulunuyor. Düşme riskini azaltan üç tekerli motosikletin ortalama satış fiyatı ise 4.500$.

Honda SH 125i Scoopy Modu


İlk bakışta pembe rengi ile kadınları cezbeden bir scooter olan Honda SH 125i, 116 kilogramlık ağırlığıyla da motosikletler arasında hafif sayılabilecek bir ortalamaya sahip. Motorun satış fiyatı ise 3.500$ civarında.

Vespa Sprint 125 3V


Hafif, parlak ve ufak görüntüsü ile birçok kadının tutkuyla baktığı Vespa'nın Sprint 125 3V motoru da kısa boylu kadınlar için ideal. Aşk filminin kült motorlarından biri olan Vespa'nın Sprint 125 3V model motosikletinin satış fiyatı ortalama 4.800$.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.